Вход

Страниц: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24

Тема: 

Все о компании "Україна віконна компанія"

(Прочитано 69363 раз)
Margo*
завсегдатай

Компетенцияbeta:
+0

Поблагодарили 7 раз
Откуда (Город): Киев

« Ответ #210 : 21 Октябрь 2009, 18:12:50 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Да, ход конем!Молодци, ловко все придумали, ничего тут не скажешь! Идея
window
завсегдатай

Компетенцияbeta:
0

« Ответ #211 : 21 Октябрь 2009, 18:21:01 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Пытайтесь встретиться с директором или возьмите книгу жалоб, она находится в офисе на Стрийской, правда там нет ни единой записи. С большим трудом ее выдают. Я получила со второго раза, первый раз книга находилась на "проверке" у директора. Второй раз, когда я ее получила (просто для интереса), все свои вопросы я уже решила, записей не было.
marykos
участник
**

Компетенцияbeta:
0

« Ответ #212 : 21 Октябрь 2009, 20:03:26 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Цитата: Margo* от 21 Октябрь 2009, 18:12:50
Да, ход конем!Молодци, ловко все придумали, ничего тут не скажешь! Идея

А что тут ловкого-то? Что, собственно, меняет пост пользователя Yurij? Тот факт, что компания плохо работает, никуда не делся. И если даже предположить, что сам директор отличный человек, это никак не меняет того факта, что компания у него никудышняя. Мы же обсуждаем фирму, а не личные качества директора, даже если он очень переживает и расстраивается по этому поводу.
ксюха
заскочил на минутку
*

Компетенцияbeta:
-0

Оценка сообщения: -2
Откуда (Город): Київ

« Ответ #213 : 09 Ноябрь 2009, 13:02:19 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Дуже рада, що компанія Україна ще працює. Заказала в ній вікна більше двох років назад за порадою сусідки. Ніяких ексцесів не було: приїхали, поставили, поїхали. Щодо термінів поставки не памятаю, вродіби вчасно. Принаймі в голові не відклалось, що ночами не спала, переживала що не привозять... Вікна в мене вже третій рік. Не жовтіють, не крутяться, не потіють. Рік назад в кімнаті брата спортсмена-качка двері на балкон почали погано закриватись. Подзвонила на фірму, розказала проблему. Сказали, що перше перевірять, чи я дійсно їхня клієнтка, а коли так, то пришлють майстра.  Майстер прийшов десь через днів п"ять і за лічені хвилини якоюсь "отвьорткою"  десь покрутив і зробив двері. Більше ніяких поломок не було. Зі свого досвіду про компанію нічого поганого не можу сказати. В мене в договорі гарантія тільки п"ять років. Три вже пройшло. Компанія нікуди не пропала. Мої дані вони знайшли. Гарантійні обов"язки виконують. Надіюсь ще два роки будуть працювати.
gLD
участник
**

Компетенцияbeta:
+0

Поблагодарили 4 раза

« Ответ #214 : 09 Ноябрь 2009, 13:11:17 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Цитата: ксюха от 09 Ноябрь 2009, 13:02:19
Дуже рада, що компанія Україна ще працює. Заказала в ній вікна більше двох років назад за порадою сусідки. Ніяких ексцесів не було: приїхали, поставили, поїхали. Щодо термінів поставки не памятаю, вродіби вчасно. Принаймі в голові не відклалось, що ночами не спала, переживала що не привозять... Вікна в мене вже третій рік. Не жовтіють, не крутяться, не потіють. Рік назад в кімнаті брата спортсмена-качка двері на балкон почали погано закриватись. Подзвонила на фірму, розказала проблему. Сказали, що перше перевірять, чи я дійсно їхня клієнтка, а коли так, то пришлють майстра.  Майстер прийшов десь через днів п"ять і за лічені хвилини якоюсь "отвьорткою"  десь покрутив і зробив двері. Більше ніяких поломок не було. Зі свого досвіду про компанію нічого поганого не можу сказати. В мене в договорі гарантія тільки п"ять років. Три вже пройшло. Компанія нікуди не пропала. Мої дані вони знайшли. Гарантійні обов"язки виконують. Надіюсь ще два роки будуть працювати.

Юрий Хомяк?
ксюха
заскочил на минутку
*

Компетенцияbeta:
-0

« Ответ #215 : 10 Ноябрь 2009, 15:24:33 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

дуже смішно і "остроумно".  Ви напевно привикли поливати всіх "гамном". І вам не віриться, що не всі такі як ви. Якщо компанія Україна з мого досвіду працює 3 роки, і взяти в середньому має одного клієнта в день, то за три роки вона мала 1000 клієнтів. і якщо би 20% з них були незадоволені вікнами, то компанія давним давно вже б не працювала.  Те що "віндовс" та "історик" мали проблеми з компаніює, то це не означає, що всі інші клієнти компанії незадоволені її продукцією. На те і форум називається чорне і біле. Щоб не тільки поливати гамном всіх і все, а щоб якщо є добре, то сказати про нього. з свого життя можу сказати, що за свої 30 років в книгу відгуків і пропозицій я не написала ні одного доброго відгуку, зато скарг п"ять точно написала. Думаю у вас ситуація не інша.  Менше з тим. Прочитавши у форумі про віконні компанії, дивує одно: чого 99% пишуть хіба погане. Інтерпласт, вікносистем, віконний стандарт, газда, ..., - невже всі віконні компанії велике ге? Думаю що ні. Просто така наша людська сутність, що сказати погане легше, ніж похвалити; звинуватити інших легше, ніж визнати свою вину.   
Olegp
Клуб Okna.ua
эксперт

Компетенцияbeta:
+170

Поблагодарили 238 раз

« Ответ #216 : 10 Ноябрь 2009, 17:10:05 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Цитата: ксюха от 10 Ноябрь 2009, 15:24:33
дуже смішно і "остроумно".  Ви напевно привикли поливати всіх "гамном". І вам не віриться, що не всі такі як ви. Якщо компанія Україна з мого досвіду працює 3 роки, і взяти в середньому має одного клієнта в день, то за три роки вона мала 1000 клієнтів. і якщо би 20% з них були незадоволені вікнами, то компанія давним давно вже б не працювала.  Те що "віндовс" та "історик" мали проблеми з компаніює, то це не означає, що всі інші клієнти компанії незадоволені її продукцією. На те і форум називається чорне і біле. Щоб не тільки поливати гамном всіх і все, а щоб якщо є добре, то сказати про нього. з свого життя можу сказати, що за свої 30 років в книгу відгуків і пропозицій я не написала ні одного доброго відгуку, зато скарг п"ять точно написала. Думаю у вас ситуація не інша.  Менше з тим. Прочитавши у форумі про віконні компанії, дивує одно: чого 99% пишуть хіба погане. Інтерпласт, вікносистем, віконний стандарт, газда, ..., - невже всі віконні компанії велике ге? Думаю що ні. Просто така наша людська сутність, що сказати погане легше, ніж похвалити; звинуватити інших легше, ніж визнати свою вину.   

Поразительная осведомленность для розничного клиента который 3 года назад заказал у компании окошко. По моему в саду освободилось местечко.
PVC
Клуб Okna.ua
эксперт

Компетенцияbeta:
+130

Поблагодарили 771 раз

« Ответ #217 : 10 Ноябрь 2009, 17:42:15 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Цитата: Olegp от 10 Ноябрь 2009, 17:10:05
Цитата: ксюха от 10 Ноябрь 2009, 15:24:33

Поразительная осведомленность для розничного клиента который 3 года назад заказал у компании окошко. По моему в саду освободилось местечко.
ну что то все равно в этом есть.... а именно что клиенты в основном пишут на форумах только плохое, это да, то их процент от всего количества заказчиков очень маленький тоже да. Опять же например: компания будет позиционироваться только на заказчиках из сел и поселков, т.е. в основном на пожилых людей, которые  если что и напишут, то напишут только в отдел по зацита прав потребителей, при этом этот документ ни кто не увидит. Еще такие люди, мягко говоря не очень разбираются в окнах и их монтаже. Т.е. и жаловаться будут меньше. Видимых жалоб практически не будет,  но это же не означает что эта компания будет предоставлять очень качественные услуги?  И я так думаю. что если о компаниях пишут,то значит что то в них есть. Как сказал один умный человек: если у тебя нет врагов, значит ты ничего не добился.
marykos
участник
**

Компетенцияbeta:
0

« Ответ #218 : 10 Ноябрь 2009, 17:47:57 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Шановна ксюха, дозвольте запитати: які у Вас ДО НАС претензії? Нам не треба було писати свої історії? Чому? Адже людина, що створила топік, запитала: хто мав справу з цією компанією? Ми мали, отже ми розповідаємо, як було. Якщо десь є сотні задоволених клієнтів - хай вони теж напишуть, ніхто не забороняє. Саме так і складається репутація фірми - з позитивних та негативних відгуків. Поки що негативних значно більше. Чи у вас претензії саме до gLD, який взагалі у цьому топіку лише один пост залишив? За те, що він спитав, чи ви не Юрій Хомяк? Чому взагалі це Вас так зачепило? До чого був цей гнівний пост з двічі чи тричі повтореним словом "гамно" (до речі, воно пишеться трохи інакше). Людина незацікавлена відреагувала б більш спокійно.
Delon
заскочил на минутку
*

Компетенцияbeta:
0

« Ответ #219 : 11 Ноябрь 2009, 14:34:30 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

На самом деле компания "Украина" действительно не компетентна работает в оконном бизнесе. И на этом форуме наверно описано всего лишь маленькая часть всех их пролётов.Общался с ними на счёт диллерства....директора пастухи Дрогобыцкие ещё те.....!!!!!!!! Что Хомяк что Назар!!! Обходите эту контору стороной......
ксюха
заскочил на минутку
*

Компетенцияbeta:
-0

« Ответ #220 : 11 Ноябрь 2009, 15:32:25 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

До Вас це до кого? До конкуруючих компаній, до зависників, до клієнтів чи до простих людей? Претензій в мене нема. У мене є своя думка, а у Вас своя - це ваше право. Я свою думку сказала і відстоюю її. Кому не подобається - їх проблема. І не люблю, коли хтось розумний під дурачка косить.  Злой 
marykos
участник
**

Компетенцияbeta:
0

« Ответ #221 : 11 Ноябрь 2009, 15:56:54 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Цитата: ксюха от 11 Ноябрь 2009, 15:32:25
До Вас це до кого?

Це Вас треба запитати, кому був адресований Ваш пост?

У мене є своя думка, а у Вас своя - це ваше право.

Особисто я взагалі ніякої думки не висловляла. Лише виклала факти, власне як і всі інші постраждалі. Досить глупо тут взагалі щось відстоювати - не той випадок. Це не філософський форум по обміну думками. Тут діляться інформацією. Ваше перше повідомлення було інформативне, а от Ваше подальше бажання щось "відстояти" вже наводить на деякі думки.
« Последнее редактирование: 11 Ноябрь 2009, 16:00:08 от marykos »
GreyM
эксперт

Компетенцияbeta:
+360

Поблагодарили 1146 раз

Пессимист - это хорошо информированный оптимист

« Ответ #222 : 11 Ноябрь 2009, 16:28:02 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

...І не люблю, коли хтось розумний під дурачка косить.  Злой 

аналогично. и поэтому делаю первое предупреждение.
ксюха
заскочил на минутку
*

Компетенцияbeta:
-0

« Ответ #223 : 15 Ноябрь 2009, 11:41:56 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

А ви Delon (думаю не французький) були в нього в офісі і напевно не говорили йому в очі, що він пастух? Тому ви і не французький Delon. А всього лиш  напевно борщагівський Delon. Праздник
Alex_
заскочил на минутку
*

Компетенцияbeta:
0

« Ответ #224 : 26 Январь 2010, 12:52:16 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"

Злой Если хотите месяцами им звонить в случае проблемы то можете обращаться к ним. Застеклил балкон сделали более менее но как оказалось утеплении которое в начале оговаривалось не включили в цену, дальше круче залепили щели как нибудь сейчас обмерзает угол на балконе, окно не закрывается (фурнитура перекосилась) Звоню по гарантии говорят все решим через пару дней, уже прошла недели - НИЧЕГО не делают... и дозвониться невозможно... короче недобросовестные исполнители. Знал бы в жизни не заказывал бы у них  Злой

отредактировано модератром VV
« Последнее редактирование: 26 Январь 2010, 13:11:51 от VikVal »
Страниц: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24

« предыдущая тема следующая тема »

Перейти в:  

Мобильный оконный форум
mail.okna.ua - почта окна.ua
top.okna.ua - рейтинг оконных сайтов

Инженерное издание TRUBA.ua
Грамотный заказчик -
продажа в удовольствие:
установить кнопку