Margo*
завсегдатай
Компетенцияbeta: +0
Поблагодарили 7 раз
Откуда (Город): Киев
|
|
« Ответ #210 : 21 Октябрь 2009, 18:12:50 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Да, ход конем!Молодци, ловко все придумали, ничего тут не скажешь!
|
|
|
|
window
завсегдатай
Компетенцияbeta: 0
|
|
« Ответ #211 : 21 Октябрь 2009, 18:21:01 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Пытайтесь встретиться с директором или возьмите книгу жалоб, она находится в офисе на Стрийской, правда там нет ни единой записи. С большим трудом ее выдают. Я получила со второго раза, первый раз книга находилась на "проверке" у директора. Второй раз, когда я ее получила (просто для интереса), все свои вопросы я уже решила, записей не было.
|
|
|
|
marykos
участник
|
|
« Ответ #212 : 21 Октябрь 2009, 20:03:26 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Да, ход конем!Молодци, ловко все придумали, ничего тут не скажешь! А что тут ловкого-то? Что, собственно, меняет пост пользователя Yurij? Тот факт, что компания плохо работает, никуда не делся. И если даже предположить, что сам директор отличный человек, это никак не меняет того факта, что компания у него никудышняя. Мы же обсуждаем фирму, а не личные качества директора, даже если он очень переживает и расстраивается по этому поводу.
|
|
|
|
ксюха
заскочил на минутку
Компетенцияbeta: -0 Оценка сообщения: -2
Откуда (Город): Київ
|
|
« Ответ #213 : 09 Ноябрь 2009, 13:02:19 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Дуже рада, що компанія Україна ще працює. Заказала в ній вікна більше двох років назад за порадою сусідки. Ніяких ексцесів не було: приїхали, поставили, поїхали. Щодо термінів поставки не памятаю, вродіби вчасно. Принаймі в голові не відклалось, що ночами не спала, переживала що не привозять... Вікна в мене вже третій рік. Не жовтіють, не крутяться, не потіють. Рік назад в кімнаті брата спортсмена-качка двері на балкон почали погано закриватись. Подзвонила на фірму, розказала проблему. Сказали, що перше перевірять, чи я дійсно їхня клієнтка, а коли так, то пришлють майстра. Майстер прийшов десь через днів п"ять і за лічені хвилини якоюсь "отвьорткою" десь покрутив і зробив двері. Більше ніяких поломок не було. Зі свого досвіду про компанію нічого поганого не можу сказати. В мене в договорі гарантія тільки п"ять років. Три вже пройшло. Компанія нікуди не пропала. Мої дані вони знайшли. Гарантійні обов"язки виконують. Надіюсь ще два роки будуть працювати.
|
|
|
|
gLD
участник
Компетенцияbeta: +0
Поблагодарили 4 раза
|
|
« Ответ #214 : 09 Ноябрь 2009, 13:11:17 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Дуже рада, що компанія Україна ще працює. Заказала в ній вікна більше двох років назад за порадою сусідки. Ніяких ексцесів не було: приїхали, поставили, поїхали. Щодо термінів поставки не памятаю, вродіби вчасно. Принаймі в голові не відклалось, що ночами не спала, переживала що не привозять... Вікна в мене вже третій рік. Не жовтіють, не крутяться, не потіють. Рік назад в кімнаті брата спортсмена-качка двері на балкон почали погано закриватись. Подзвонила на фірму, розказала проблему. Сказали, що перше перевірять, чи я дійсно їхня клієнтка, а коли так, то пришлють майстра. Майстер прийшов десь через днів п"ять і за лічені хвилини якоюсь "отвьорткою" десь покрутив і зробив двері. Більше ніяких поломок не було. Зі свого досвіду про компанію нічого поганого не можу сказати. В мене в договорі гарантія тільки п"ять років. Три вже пройшло. Компанія нікуди не пропала. Мої дані вони знайшли. Гарантійні обов"язки виконують. Надіюсь ще два роки будуть працювати.
Юрий Хомяк?
|
|
|
|
ксюха
заскочил на минутку
Компетенцияbeta: -0
|
|
« Ответ #215 : 10 Ноябрь 2009, 15:24:33 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
дуже смішно і "остроумно". Ви напевно привикли поливати всіх "гамном". І вам не віриться, що не всі такі як ви. Якщо компанія Україна з мого досвіду працює 3 роки, і взяти в середньому має одного клієнта в день, то за три роки вона мала 1000 клієнтів. і якщо би 20% з них були незадоволені вікнами, то компанія давним давно вже б не працювала. Те що "віндовс" та "історик" мали проблеми з компаніює, то це не означає, що всі інші клієнти компанії незадоволені її продукцією. На те і форум називається чорне і біле. Щоб не тільки поливати гамном всіх і все, а щоб якщо є добре, то сказати про нього. з свого життя можу сказати, що за свої 30 років в книгу відгуків і пропозицій я не написала ні одного доброго відгуку, зато скарг п"ять точно написала. Думаю у вас ситуація не інша. Менше з тим. Прочитавши у форумі про віконні компанії, дивує одно: чого 99% пишуть хіба погане. Інтерпласт, вікносистем, віконний стандарт, газда, ..., - невже всі віконні компанії велике ге? Думаю що ні. Просто така наша людська сутність, що сказати погане легше, ніж похвалити; звинуватити інших легше, ніж визнати свою вину.
|
|
|
|
Olegp
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 238 раз
|
|
« Ответ #216 : 10 Ноябрь 2009, 17:10:05 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
дуже смішно і "остроумно". Ви напевно привикли поливати всіх "гамном". І вам не віриться, що не всі такі як ви. Якщо компанія Україна з мого досвіду працює 3 роки, і взяти в середньому має одного клієнта в день, то за три роки вона мала 1000 клієнтів. і якщо би 20% з них були незадоволені вікнами, то компанія давним давно вже б не працювала. Те що "віндовс" та "історик" мали проблеми з компаніює, то це не означає, що всі інші клієнти компанії незадоволені її продукцією. На те і форум називається чорне і біле. Щоб не тільки поливати гамном всіх і все, а щоб якщо є добре, то сказати про нього. з свого життя можу сказати, що за свої 30 років в книгу відгуків і пропозицій я не написала ні одного доброго відгуку, зато скарг п"ять точно написала. Думаю у вас ситуація не інша. Менше з тим. Прочитавши у форумі про віконні компанії, дивує одно: чого 99% пишуть хіба погане. Інтерпласт, вікносистем, віконний стандарт, газда, ..., - невже всі віконні компанії велике ге? Думаю що ні. Просто така наша людська сутність, що сказати погане легше, ніж похвалити; звинуватити інших легше, ніж визнати свою вину.
Поразительная осведомленность для розничного клиента который 3 года назад заказал у компании окошко. По моему в саду освободилось местечко.
|
|
|
|
PVC
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 771 раз
|
|
« Ответ #217 : 10 Ноябрь 2009, 17:42:15 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Поразительная осведомленность для розничного клиента который 3 года назад заказал у компании окошко. По моему в саду освободилось местечко. ну что то все равно в этом есть.... а именно что клиенты в основном пишут на форумах только плохое, это да, то их процент от всего количества заказчиков очень маленький тоже да. Опять же например: компания будет позиционироваться только на заказчиках из сел и поселков, т.е. в основном на пожилых людей, которые если что и напишут, то напишут только в отдел по зацита прав потребителей, при этом этот документ ни кто не увидит. Еще такие люди, мягко говоря не очень разбираются в окнах и их монтаже. Т.е. и жаловаться будут меньше. Видимых жалоб практически не будет, но это же не означает что эта компания будет предоставлять очень качественные услуги? И я так думаю. что если о компаниях пишут,то значит что то в них есть. Как сказал один умный человек: если у тебя нет врагов, значит ты ничего не добился.
|
|
|
|
marykos
участник
|
|
« Ответ #218 : 10 Ноябрь 2009, 17:47:57 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Шановна ксюха, дозвольте запитати: які у Вас ДО НАС претензії? Нам не треба було писати свої історії? Чому? Адже людина, що створила топік, запитала: хто мав справу з цією компанією? Ми мали, отже ми розповідаємо, як було. Якщо десь є сотні задоволених клієнтів - хай вони теж напишуть, ніхто не забороняє. Саме так і складається репутація фірми - з позитивних та негативних відгуків. Поки що негативних значно більше. Чи у вас претензії саме до gLD, який взагалі у цьому топіку лише один пост залишив? За те, що він спитав, чи ви не Юрій Хомяк? Чому взагалі це Вас так зачепило? До чого був цей гнівний пост з двічі чи тричі повтореним словом "гамно" (до речі, воно пишеться трохи інакше). Людина незацікавлена відреагувала б більш спокійно.
|
|
|
|
Delon
заскочил на минутку
|
|
« Ответ #219 : 11 Ноябрь 2009, 14:34:30 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
На самом деле компания "Украина" действительно не компетентна работает в оконном бизнесе. И на этом форуме наверно описано всего лишь маленькая часть всех их пролётов.Общался с ними на счёт диллерства....директора пастухи Дрогобыцкие ещё те.....!!!!!!!! Что Хомяк что Назар!!! Обходите эту контору стороной......
|
|
|
|
ксюха
заскочил на минутку
|
|
« Ответ #220 : 11 Ноябрь 2009, 15:32:25 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
До Вас це до кого? До конкуруючих компаній, до зависників, до клієнтів чи до простих людей? Претензій в мене нема. У мене є своя думка, а у Вас своя - це ваше право. Я свою думку сказала і відстоюю її. Кому не подобається - їх проблема. І не люблю, коли хтось розумний під дурачка косить.
|
|
|
|
marykos
участник
|
|
« Ответ #221 : 11 Ноябрь 2009, 15:56:54 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
До Вас це до кого?
Це Вас треба запитати, кому був адресований Ваш пост? У мене є своя думка, а у Вас своя - це ваше право.
Особисто я взагалі ніякої думки не висловляла. Лише виклала факти, власне як і всі інші постраждалі. Досить глупо тут взагалі щось відстоювати - не той випадок. Це не філософський форум по обміну думками. Тут діляться інформацією. Ваше перше повідомлення було інформативне, а от Ваше подальше бажання щось "відстояти" вже наводить на деякі думки.
|
|
« Последнее редактирование: 11 Ноябрь 2009, 16:00:08 от marykos »
|
|
|
|
|
GreyM
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1146 раз
Пессимист - это хорошо информированный оптимист
|
|
« Ответ #222 : 11 Ноябрь 2009, 16:28:02 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
...І не люблю, коли хтось розумний під дурачка косить. аналогично. и поэтому делаю первое предупреждение.
|
|
|
|
ксюха
заскочил на минутку
|
|
« Ответ #223 : 15 Ноябрь 2009, 11:41:56 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
А ви Delon (думаю не французький) були в нього в офісі і напевно не говорили йому в очі, що він пастух? Тому ви і не французький Delon. А всього лиш напевно борщагівський Delon.
|
|
|
|
Alex_
заскочил на минутку
|
|
« Ответ #224 : 26 Январь 2010, 12:52:16 » Re: Все о компании "Україна віконна компанія"
|
|
Если хотите месяцами им звонить в случае проблемы то можете обращаться к ним. Застеклил балкон сделали более менее но как оказалось утеплении которое в начале оговаривалось не включили в цену, дальше круче залепили щели как нибудь сейчас обмерзает угол на балконе, окно не закрывается (фурнитура перекосилась) Звоню по гарантии говорят все решим через пару дней, уже прошла недели - НИЧЕГО не делают... и дозвониться невозможно... короче недобросовестные исполнители. Знал бы в жизни не заказывал бы у них отредактировано модератром VV
|
|
« Последнее редактирование: 26 Январь 2010, 13:11:51 от VikVal »
|
|
|
|
|