Хочу посоветовать Вам обратить внимание на несколько факторов с помощью которых Вы сможете подобрать себе производителя. Первое - нужно найти компанию, кт. на рынке не первый год (имидж), второе - обязательно побывать в офисе, попроситься на производство (отсекаете "гаражников" и дилеров), третье - узнайте какую гарантию предоставляет данная компания (гарантия должна быть не меньше 5 лет ,а лучше всего 10, да внимательно читайте договора, чтобы гарантия распространялаяь на все комплектующие окна ), и четвертое - (как бы кто не говорил) Вам все-таки придется определятся с профилем и фурнитурой........Тут выбор действительно велик, но разобраться можно.
Отсекаем "китайцев" и "турков", дальше ищем систему с тремя контурами уплотнения (т.к. слабое место в окне это притвор), стеклопакет однокамерный с энергосберегающим стеклом или 2-х камерный (но не 24мм и даже не 32 ,а именно 36мм) ну и остается фурнитура - это конечно - MACO. Вот и все
1. "Кілька років на ринку". Клієнт купляє не імідж, а досвід виробника. Якщо Ви саме це і мали на увазі - вибачте за прискіпливість.
2. "Побувати в офісі" +1
3. "Напроситись на виробництво". І що, Ви особисто кожному влаштовуєте екскурсію по цехах якщо він скаже що він думає віконце купити? Ну-ну... Це по-перше. А по-друге таким чином відсікаються іногородні виробники (звісно клієнт не попреться в Луганськ дивитись фабрику). А це дещо неправильно, тому що київскі ціни вищі, а якість не краща.
Здається я здогадуюсь в якому місті Ваше виробництво 4. "Відсікти гаражників та дилерів". В цілому згодний, хоча ділери іноді краще піклуються про клієнта ніж виробник. Щодо гаражників - в нашому випадку людина на форумі, і я дуже сумніваюсь що Kessler чи ще хтось порекомендує гаражника
5. "Гарантія 5-10 років" +1
Я так розумію Ви даєте 10...6. "Профіль". Трохи надумана проблема, знову ж таки тому що нормальний виробник не суне чорт-зна-що. До того ж людина вже форум почитала і знає який профіль точно не треба брати.
7. "Три контури ущільнення". Думаю, дещо перебільшена важливість цього пункту; скажімо так: третій контур - це плюс. Слабе місце в вікні не притвор, а пагане регулювання притвору
Здається я знаю, скільки контурів у Вас ставлять.8. "Склопакет" +1, хоча щодо 36 мм я б не був таким категоричним.
Здається я знаю, які склопакети рекомендує Ваша фірма.9. "фурнитура - это конечно - MACO". Отут я був ошарашений
Це ж треба було так безапеляційно кинути!
Здається я знаю.... Для Володимира: я б спокійно обирав серед МАСО, ROTO та SIEGENIA. Нічого не хотів паганого сказати про Winkhaus та GU