past master
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 274 раза
Откуда (Город): Киев
Верните меня на Марс
|
|
« Ответ #3105 : 12 Апрель 2012, 10:36:53 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
У врача: - Вас уже оперировали? - Да. - Hу и как? - Три тысячи гривен... - Я имею в виду, что у вас было? - Только одна тысяча... - Вы опять не поняли. Я спрашиваю, на что вы жалуетесь? - Дороговато...!!!
|
|
|
|
past master
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 274 раза
Верните меня на Марс
|
|
« Ответ #3106 : 12 Апрель 2012, 10:38:45 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
Сегодня шеф собрал всех и позвонил каждому со своего мобильника. Внимательно прослушал мелодии, которые мы установили на его вызов. М-да, премии не будет...
|
|
|
|
1882
Гость
|
|
« Ответ #3107 : 12 Апрель 2012, 12:10:51 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
- Что за бестактность! Я вам говорю, что моя жена ждет ребенка, а вы спрашиваете от кого! - Ну извините..., я думал, вы знаете!
а со мной, подобная ситуация как-то произошла... как то встретил бывшего одноклассника, который шел под ручку с девушкой.. девушка была с уже заметным животиком.... но эту же девушку пару месяцев назад я видел с другим молодым человеком, и тоже под ручку... ну я и спросил: а кто отец ребенка? ... одноклассник обиделся, девушка покраснела.....
|
|
|
|
KOTOFEY
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 537 раз
Откуда (Город): киев
Украина-темный лес!!!Прорубим ОКНО в Европпу!
|
|
« Ответ #3108 : 13 Апрель 2012, 15:39:02 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
-Куме! Ви маєте свою фірму, може візьмете мене ра роботу? - Добре куме, але з Вас резюме, знання іноземних мов і володіння ПК... -Я оце куме думаю, як Ви мене ловко послали..
|
|
« Последнее редактирование: 13 Апрель 2012, 16:13:32 от P4el »
|
|
|
|
|
past master
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 274 раза
Верните меня на Марс
|
|
« Ответ #3109 : 18 Апрель 2012, 13:51:52 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
Подходит на свадьбе жених к ребе: - И сколько я вам должен за церемонию? Ребе: - Лично мне ничего... Но, если так хотите, пожертвуйте на синагогу столько денег, во сколько вы оцениваете красоту вашей жены. Жених подумал и достал из кармана один шекель. Ребе осторожно заглянул под фату, вздохнул и дал сдачу.
|
|
|
|
past master
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 274 раза
Верните меня на Марс
|
|
« Ответ #3110 : 18 Апрель 2012, 13:55:36 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
Пришла домой, а на столе записка: "Все хорошо, я у бабы." Сижу вот и думаю, муж или сын...
|
|
|
|
past master
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 274 раза
Верните меня на Марс
|
|
« Ответ #3111 : 18 Апрель 2012, 14:02:07 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
– О боже! Что у тебя с фигурой?! – Ну, что ты хочешь, у меня двое детей... – И что? Ты их сожрала?!
|
|
|
|
mayer
Удаленные пользователи
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1386 раз
Откуда (Город): Южный
Учетная запись удалена по просьбе пользователя.
|
|
« Ответ #3112 : 18 Апрель 2012, 16:41:10 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
|
|
|
|
sergendey
Гость
|
|
« Ответ #3113 : 18 Апрель 2012, 16:54:09 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
- Святий отче, я не розумію: приходиш до бідного - він привітний й допомагає, як може. Приходиш до багатого - він нікого не бачить. Невже це тільки із-за грошей? - Подивись в вікно, що ти бачиш? - Жінку з дитиною, повозку, котра їде на базар... - Гаразд. А тепер подивись в дзеркало. Що ти там бачиш? - Ну, що я там зможу побачити? Тільки самого себе. - От так: вікно із скла та дзеркало із скла. Варто тільки додати небагато срібла, і вже бачиш тільки самого себе.
|
|
|
|
mayer
Удаленные пользователи
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1386 раз
Откуда (Город): Южный
Учетная запись удалена по просьбе пользователя.
|
|
« Ответ #3114 : 18 Апрель 2012, 16:57:54 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
... - От так: вікно із скла та дзеркало із скла. Варто тільки додати небагато срібла, і вже бачиш тільки самого себе.
|
|
|
|
sergendey
Гость
|
|
« Ответ #3115 : 18 Апрель 2012, 17:07:52 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
Вечір. Невеликий ресторан. Невелика кількість відвідувачів. Один з клієнтів звертається до офіціанта: - Чому вчора, за ті ж самі гроші ви дали мені порцію в два рази більше, ніж сьогодні? - А де ви сиділи? - А яке це має значення? - Має! - Ну, у ВІКНА? - Ну хіба не зрозуміло, що тим, хто сидить у ВІКНА, ми даємо порцію більше, бо це ж реклама для тих хто, зовні!
|
|
|
|
sergendey
Гость
|
|
« Ответ #3116 : 18 Апрель 2012, 17:13:42 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
До пастуху, що пасе стадо овець, під'їжджає на машині якийсь тип, висовується з ВІКНА і каже: - Якщо я тобі скажу, скільки у тебе овець в отарі, ти мені подаруєш одну? Трохи здивований пастух відповідає: - Звичайно, чому б і ні. Тоді цей мужик дістає ноутбук, приєднує його до мобільного телефону, встановлює зв'язок з Інтернетом, заходить на сайт НАСА, вибирає супутниковий зв'язок GPS, з'ясовує точні координати місця, де він знаходиться, і відправляє їх на інший супутник НАСА, який сканує цю місцевість і видає фото з надвисоким дозволом. Потім цей тип передає знімок в одну з лабораторій Гамбурга, яка через кілька секунд відправляє йому E-пошта з підтвердженням того, що знімок був оброблений і отримані дані збережені в базі даних. Через ODBC він підключається до бази даних MS-SQL, копіює дані в таблицю EXCEL і починає робити розрахунок. Через кілька хвилин він отримує результат і роздруковує в кольорі 150 сторінок на своєму мініатюрному принтері. Нарешті він говорить пастухові: - У тебе в стаді 1586 овець. - Точно! Саме стільки овець у мене в стаді. Що ж, вибирай. Мужик вибирає одну і вантажить її в багажник. І тут пастух йому каже: - Послухай, а якщо я вгадаю, ким ти працюєш, ти мені її повернеш? Трохи подумавши, мужик каже: - Ну давай. - Ти працюєш консультантом, - несподівано видає пастух. - Це правда, чорт візьми! І як же ти здогадався? - Це було легко зробити, - каже пастух, - ти з'явився, коли ніхто тебе не кликав, хочеш отримати плату за відповідь, яку я вже знаю, на питання, яке тобі ніхто не ставив, і до того ж ти нічогісінько не тямиш в моїй роботі. ТАК ЩО віддавай назад МОЮ СОБАКУ!
|
|
|
|
VikVal
модератор
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 2406 раз
Откуда (Город): Київ
Ничто нас не сможет вышибить из седла...
|
|
« Ответ #3117 : 20 Апрель 2012, 10:08:04 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
- Хочешь оптическую иллюзию увидеть?
- Давай.
- Подними свою клавиатуру над головой и сфокусируй взгляд так, чтобы буквы "А" и "О" сошлись рядом.
- Ааа!! Фуу!! Блиииин!
- Что, тоже посыпалось?...
|
|
|
|
sergendey
Гость
|
|
« Ответ #3118 : 23 Апрель 2012, 07:46:47 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
- Зарплата, в последнее время, стала напоминать сдачу.
|
|
|
|
past master
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 274 раза
Верните меня на Марс
|
|
« Ответ #3119 : 23 Апрель 2012, 10:55:12 » Re: ***АНЕКДОТЫ***
|
|
- Я вчера кота курицей покормила, он прям радовался. Даже спать ко мне пришёл. - Кот спит с тобой за еду?
|
|
|
|