Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Откуда (Город): Киев-Житомир
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #30 : 20 Июль 2007, 11:45:49 » Украинские производители деревянных окон
|
|
У ТБМ есть все комплектующие для производства окон из евробруса. Из украинсого сырья окна сделать не получается(слоится). Нужен северный лес. Лучше конечно сибирская сосна. Підтримую Olegp - це маячня. Головне - чітке виконання умов технології. Слоїтись брус може тільки в місці склеювання (бо інакше це вже називається тріщини), а склеювання німці знають як треба робити... Ознайомтесь із методикою перевірки клеєного шва D4 - скільки діб у воді, повітрі, окропі (кипятку - по москальські) його тримають перед тим як довбати зубилом в шов!!! Покупцеві порекомендую - щоб не мучитись сумнівами запросіть результати експертизи бруса, тільки щоб проведена вона була не в рідній ненці Україні, а в зогниваючих буржуїв. Після цього Вам стане зрозуміло, що пластик вже б розлізся "в какашку" після таких дослідів (шуткую). А ви кажете - кухня.... До речі, Клос... Це некоректно і недоречно - рекламувати своє обладнання покупцю вікна. Навряд чи він вирішить купити фабрику на пів-мільйона паганоконвертованих, щоб собі вікна зробити
|
|
|
|
Risa
заскочил на минутку
Компетенцияbeta: 0
Откуда (Город): Київ
|
|
« Ответ #31 : 12 Сентябрь 2007, 14:53:50 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Дозволю собі задати те саме запитання - хто які фірми порадить? Я розраховую на якісні добротні вікна з сосни, але не обов"язково найкращі і найдорожчі, бо все-таки планую коли-небудь перебратися з теперішньої квартири за місто - от там уже намагатимуся все робити "на віки". А зараз хочеться золоту середину в плані співвідношення ціни та якості.
Я продзвонила кілька фірм (РКС, Древолюкс, Квін-свіг, Зілінський, Наш дім, Юна). Поки що найбільше сподобався Древолюкс (мої 3 вікна+балконні двері коштуватимуть там приблизно 1,500 дол.). Але якщо хтось може порадити ще якусь фірму, буду дуже вдячна. Самореклама теж приймається, але, мабуть, краще в "особисті повідомлення".
|
|
|
|
snark
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 8 раз
Откуда (Город): Днепропетровск, народная сеть "ОКОШКО"
|
|
« Ответ #32 : 12 Сентябрь 2007, 14:57:09 » Украинские производители деревянных окон
|
|
А кроме того, что коштували 1500 у.е., что нибудь понравилось?
|
|
|
|
Risa
заскочил на минутку
|
|
« Ответ #33 : 12 Сентябрь 2007, 15:07:13 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Я поки сильно не заглиблювалася в тонкощі самого "продукту", але на перший погляд відмінностей між вікнами цих фірм (в межах одного класу) не помітила.
Якщо ви можете мені щось сказати по суті, дуже прошу.
|
|
|
|
snark
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 8 раз
|
|
« Ответ #34 : 12 Сентябрь 2007, 15:09:31 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Лично мне, нравятся окна полтавской фирмы "Лори". В Киеве должны быть их салоны.
|
|
|
|
past master
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 274 раза
Откуда (Город): Киев
Верните меня на Марс
|
|
« Ответ #35 : 12 Сентябрь 2007, 16:49:45 » Украинские производители деревянных окон
|
|
В Киеве хорошие деревянные окна делают "Иберус" и "Удача".
|
|
|
|
kessler
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1260 раз
Откуда (Город): Днепропетровск
тупиков нет,есть не прорубленные тоннели
|
|
« Ответ #36 : 12 Сентябрь 2007, 17:01:53 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Иберус - согласен, еще нравится харьковский Модерн
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Откуда (Город): Киев-Житомир
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #37 : 12 Сентябрь 2007, 22:23:15 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Коли така Ваша ласка...
Risa, snark мав на увазі, що відносно вікон (особливо дерев'яних) неприпустимо дивитись лише на ціну. Ви ж не соціальне замовлення на тендері викладаєте, а собі додому елемент оселі (не останній за важливістю) обираєте.
Якщо без балаканини. Вікно складається з вікна та монтажу - тобто недостатньо обрати виробника вікон, треба ще бути впевненим у монтажній бригаді.
Я б прислухався до порад olegp, snark або kessler; головне щоб в цій пораді були і виробник і монтажник.
|
|
|
|
Risa
заскочил на минутку
|
|
« Ответ #38 : 13 Сентябрь 2007, 09:47:33 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Коли така Ваша ласка...
Risa, snark мав на увазі, що відносно вікон (особливо дерев'яних) неприпустимо дивитись лише на ціну. Ви ж не соціальне замовлення на тендері викладаєте, а собі додому елемент оселі (не останній за важливістю) обираєте.
Якщо без балаканини. Вікно складається з вікна та монтажу - тобто недостатньо обрати виробника вікон, треба ще бути впевненим у монтажній бригаді.
Я б прислухався до порад olegp, snark або kessler; головне щоб в цій пораді були і виробник і монтажник. Звичайно, я не збираюся обирати найдешевшу фірму. Дякую всім за поради
|
|
|
|
Eugen
заскочил на минутку
Откуда (Город): Poltawa
|
|
« Ответ #39 : 10 Октябрь 2007, 17:08:04 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Иберус - согласен, еще нравится харьковский Модерн А полтавские деревянные окна от ККК пробывали? Коментар модератора: повідомлення в рекламних цілях. Назву змінено
|
|
« Последнее редактирование: 26 Август 2008, 19:15:03 от Ювелир »
|
|
|
|
|
snark
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 8 раз
|
|
« Ответ #40 : 11 Октябрь 2007, 09:25:03 » Украинские производители деревянных окон
|
|
А полтавские деревянные окна от Квант Пром пробывали?
Зачем? Это не вкусно и не полезно для желудка.
|
|
|
|
Olegp
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 238 раз
|
|
« Ответ #41 : 11 Октябрь 2007, 11:47:48 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Проэксперементируйте на себе, Вы ведь гарантируете качество своей продукции или нет?
|
|
|
|
Olegp
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 238 раз
|
|
« Ответ #42 : 11 Октябрь 2007, 11:49:08 » Украинские производители деревянных окон
|
|
А полтавские деревянные окна от Квант Пром пробывали?
Зачем? Это не вкусно и не полезно для желудка. То ли дело ПВХ
|
|
|
|
snark
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 8 раз
|
|
« Ответ #43 : 11 Октябрь 2007, 12:21:45 » Украинские производители деревянных окон
|
|
... или алюминий.
|
|
|
|
okna_A_Z
завсегдатай
Компетенцияbeta:
Откуда (Город): киев
|
|
« Ответ #44 : 11 Октябрь 2007, 23:56:36 » Украинские производители деревянных окон
|
|
Зачем? Это не вкусно и не полезно для желудка.
Вы их просто готовить не умеете
|
|
|
|