Цитата: VikVal от 17 Август 2010, 18:34:36
Скажіть відверто, пане Max, чому Ви, прихильник та проповідник алюмінієвих віконних систем, собі на дачу поставили не прогресивні алюмінієві вікна а замовили пластикові у Віконди? Хоча, як я зрозумів, теплота вікон Вас там не дуже турбувала...
Мабуть є значні переваги пластикових вікон над алюмінієвими, настільки значні що навіть Ви, обрали саме пластикові вікна, незважаючи на те що вони під час пожежі виділяють отруйний дим, настільки отруйний що навіть одна бабуся злякалася пластикового підвіконня, незважаючи на нескінченну палітру покриттів на алюмінієвий профіль, незважаючи на різноманіття профільних алюмінієвих систем, Ви таки віддали перевагу пластиковим вікнам. Це, як на мене, - дуже показовий приклад. З цього можна зробити висновок. Продавати та пропагандувати краще вікна з алюмінієвого профілю, а купувати та користуватися - пластиковими.
Вибачте, якщо я чимось образив Вас не бажаючи сам того.
всё очень простоМабуть є значні переваги пластикових вікон над алюмінієвими, настільки значні що навіть Ви, обрали саме пластикові вікна, незважаючи на те що вони під час пожежі виділяють отруйний дим, настільки отруйний що навіть одна бабуся злякалася пластикового підвіконня, незважаючи на нескінченну палітру покриттів на алюмінієвий профіль, незважаючи на різноманіття профільних алюмінієвих систем, Ви таки віддали перевагу пластиковим вікнам. Це, як на мене, - дуже показовий приклад. З цього можна зробити висновок. Продавати та пропагандувати краще вікна з алюмінієвого профілю, а купувати та користуватися - пластиковими.
Вибачте, якщо я чимось образив Вас не бажаючи сам того.
у меня есть старый дом
есть план построить новый
но это дело будущего
надеюсь ближайшего
но старый дом требует замены окон немедленно
естественно вкладывать в старый дом бессмысленно
я хотел найти какого ни будь столяра что бы он сделал простые, самые простые деревянные окна
скажем так советского типа, но не смог
самыми дешёвыми окнами оказались о которых вы знаете
вообще дом я буду строить традиционный, оконные проёмы будут небольшие
и окна будут то же пластиковые
но уже не из украинского профиля, не с турецкой фурнитурой, и производитель будет из знакомых мне лично
если бы я был хотя бы олигарх лайт то дом бы у меня был бы совсем другой архитектуры и соответственно о пластике речи бы не было
вот например [ гиперссылка скрыта Зарегистрируйтесь или Войдите ]
ps кстати окно пвх на даче я установил только одно и оно не работает