panzer
участник
  Компетенцияbeta: 0
Откуда (Город): lvov
|
 |
« Ответ #75 : 23 Январь 2010, 20:43:24 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Забезпечення зразками це плюс -ціна зависока це мінус!
|
|
|
|
oleg25
Клуб Okna.ua
дока
     Компетенцияbeta:
Поблагодарили 23 раза
Откуда (Город): Львов
|
 |
« Ответ #76 : 23 Январь 2010, 20:57:19 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Запустили у виробництво якісний підвіконня, вбухали гроші нереальні, ось і вертають,правильні та прогнозовані дії! і так буде ще дуже довго,конкуренції ж не намічається.
|
|
|
|
PVC
Клуб Okna.ua
эксперт
      Компетенцияbeta:
Поблагодарили 771 раз
Откуда (Город): Киев
|
 |
« Ответ #77 : 23 Январь 2010, 20:58:02 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Я думаю что хорошая поддержка без цены существовать не может. И сейчас все идёт к тому, не цена важна, а поддержка. А люди сейчас ничего не покупают не из-за того что дорого.
|
|
|
|
oleg25
Клуб Okna.ua
дока
     Компетенцияbeta:
Поблагодарили 23 раза
|
 |
« Ответ #78 : 23 Январь 2010, 21:05:11 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Да помню как-то давто образцы опентека у представителей завода покупал,
|
|
|
|
panzer
участник
|
 |
« Ответ #79 : 23 Январь 2010, 21:08:07 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Думаю Данке ще трошки розрекламують,просунуть і тоді на готовий розрекламований ринок зайде копія Данке(скажем китайська копія-чим не варіант?)Як на мене хороший хід!І тоді подивимось на скільки обваляться ціни!!!!! 
|
|
|
|
oleg25
Клуб Okna.ua
дока
     Компетенцияbeta:
Поблагодарили 23 раза
|
 |
« Ответ #80 : 23 Январь 2010, 21:15:00 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Данке це не настільки масовий продукт щоб його завозит из Китаю.
|
|
|
|
SMG
Клуб Okna.ua
дока
     Компетенцияbeta:
Поблагодарили 145 раз
Откуда (Город): Днепропетровск
|
 |
« Ответ #81 : 23 Январь 2010, 21:15:58 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Думаю Данке ще трошки розрекламують,просунуть і тоді на готовий розрекламований ринок зайде копія Данке(скажем китайська копія-чим не варіант?)Як на мене хороший хід!І тоді подивимось на скільки обваляться ціни!!!!!  Не думаю что имеет смысл производить в Китае копию украинскому товару.
|
|
|
|
Papa Furman
заскочил на минутку
Поблагодарили 1 раз
Откуда (Город): Винница
|
 |
« Ответ #82 : 23 Январь 2010, 21:19:41 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Працюю з цим підвіконним 2 рік. Жодних нарікань немає, як зі сторони клієтів, так і з моєї. Подобається вибором ламінацій.
|
|
|
|
panzer
участник
|
 |
« Ответ #83 : 23 Январь 2010, 21:21:51 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
А скільки продається Данке в процентному співвідношенні до дешевого підвіконня на Вашу думку!Дякую!
|
|
|
|
Алік
Клуб Okna.ua
эксперт
      Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1733 раза
Откуда (Город): Львів
З нами тепліше! :)
|
 |
« Ответ #84 : 23 Январь 2010, 21:26:05 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
 Ще жодного не продав. Хоча відсоток Мюллера і Рехау в мене досить високий.
|
|
|
|
Papa Furman
заскочил на минутку
Поблагодарили 1 раз
Откуда (Город): Винница
|
 |
« Ответ #85 : 23 Январь 2010, 21:37:18 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
А скільки продається Данке в процентному співвідношенні до дешевого підвіконня на Вашу думку!Дякую!
%5, не більше, наприклад у мене. Зазвичай купують український, хоча рідко, але бувають покупці, які цікавляться не тільки якістю вікон, але й підвіконників, відливів і т.д.... Такі зазвичай замовлеють Данке, 5-камерку, енергозберігаючи склопакети. 
|
|
|
|
Witalik
Клуб Okna.ua
активист
    Компетенцияbeta:
Поблагодарили 219 раз
Откуда (Город): Львів
|
 |
« Ответ #86 : 24 Январь 2010, 11:42:22 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
5% максимум, решта О...Т...
|
|
|
|
panzer
участник
|
 |
« Ответ #87 : 24 Январь 2010, 15:15:32 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
5% продаж це напевно тому,що не має мотивації з боку постачальника!Чи в когось є другі думки?
|
|
|
|
oleg25
Клуб Okna.ua
дока
     Компетенцияbeta:
Поблагодарили 23 раза
|
 |
« Ответ #88 : 24 Январь 2010, 15:25:59 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Фірма яка постачає підвіконня віконним фірмам цей відсоток набагато більшій, а у продавця вікон цей відсоток залежить в першу чергу від нього самого, ще є багато і таких які продають тільки опен-строит. А яку ви хочете мотивацію?
|
|
|
|
panzer
участник
|
 |
« Ответ #89 : 24 Январь 2010, 15:45:17 » Re: Глянцевые подоконники "Данке" , кто работал,мнения
|
|
Мотивація повинна мене зацікавити в просуванні цього продукту,оскільки від обєму продаж даного товару я бачу більший % знижки.Нажаль зараз цього небачу!
|
|
|
|