| 
			| 

| Alexander 
								заскочил на минутку  Компетенцияbeta: 0 
							 | 
								|  | 
										« Добавлено: 18 Мая 2004, 12:32:16 » жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Добрый день,подскажите есть ли в Киеве фирмы которые могут сделать стеклопакеты с жалюзями внутри, а то хочетьс я на кухне повесить жалюзи (по вечерам солнце нестрепимо светит), а на кухне ж там куча жира, пыль поэтому наружные жалюзи не очень подходят.
 Ну и хотелось бы поднять подоконник на высоту керпича (а то он на высоте 70 см от пола - маловато будет) . И ещё хочеться заложить одну створку окна (сейчас 210 см, а хочеться что бы была 150см) перед тем как вставлять стеклопакет. Если кто этим занимаеться - напишите пожалуйста.
 |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| Welt 
								участник   Компетенцияbeta: 0 

Откуда (Город): Киев

| 
								|  | 
										« Ответ #1 : 18 Мая 2004, 17:03:42 » Жалюзи внутри стеклопакета+заложить створку
									 |  | 

ЧТО касается жалюзей в стеклопакете то в Украине такого никто пока не делает,а возят из Польши помоему фирма ARGO стоимость таких жалюзей около 65$ 1 м.кв А что касательно вопроса заложить створку то вполне реально НО есть одно НО . Если окна выходят на фасад центральной улицы (есть паспорт фасада)то нужно дополнительно платить за изменение паспорта фасада ОЧЕНЬ ДОРОГО   |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| jk 

Откуда (Город): Київ

| 
								|  | 
										« Ответ #2 : 06 Апреля 2009, 18:19:41 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Кілька років тому ледве замовив в одній із фірм за більш-менш адекватною ціною розсувні теплі(!) вікна. І на 5-ти мільйонний Київ було лише кілька фірм, які знали що це таке і робили такі конструкції.   Зараз на дворі 2009-ий рік і мене вже дістало обзвонювати наші віконні компанії і запитувати  "чи робите ви склопакети в яких всередині вмонтовані жалюзі?" Цілий день чую відповідь "нєт"  Пошук через інет давав результати, на сайтах навіть була інформація, що вони цим займаються,  але коли дзвониш - ні!   Або там не знають про такі склопакети, або уже не займаються.... Можливо, хтось підкаже хто в Києві робить вікна з вмонтованими жалюзі, ролетами, або чимсь іншим  хитрим, що не пропускає світло?   |  
						| 
								|  |  
								| « Последнее редактирование: 06 Апреля 2009, 18:34:48 от ok » |  | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Алік 
								Клуб Okna.ua 
								эксперт
								       Компетенцияbeta: 
								Поблагодарили 1733  раза 
								Откуда (Город): Львів

З нами тепліше! :)

| 
								|  | 
										« Ответ #3 : 07 Апреля 2009, 09:18:29 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Можливо, хтось підкаже хто в Києві робить вікна з вмонтованими жалюзі, ролетами, або чимсь іншим  хитрим, що не пропускає світло?  Думаю, що найпростіше рішення Вашої проблеми - це зовнішня перфорована ролета. Жалюзі всередині с/пакета знайти складніше, але теж можливо. Головне - бажання і фінансова спроможність.    |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| jk 

| 
								|  | 
										« Ответ #4 : 07 Апреля 2009, 09:26:42 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Можливо, хтось підкаже хто в Києві робить вікна з вмонтованими жалюзі, ролетами, або чимсь іншим  хитрим, що не пропускає світло?  Думаю, що найпростіше рішення Вашої проблеми - це зовнішня перфорована ролета. Жалюзі всередині с/пакета знайти складніше, але теж можливо. Головне - бажання і фінансова спроможність.   У мене зовсім інша історія. Цей склопакет має служити нижньою частиною лоджії...  Лоджія відкрита (не засклена) тому ролети, які постійно будуть збирати кілограми пилюки і продуктів життєдіяльності голубів - не варіант.  А нижню фотку, яку ви виклали я теж бачив на російському віконному форумі   |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| Алік 
								Клуб Okna.ua 
								эксперт
								       Компетенцияbeta: 
								Поблагодарили 1733  раза 

| 
								|  | 
										« Ответ #5 : 07 Апреля 2009, 09:35:48 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Я зробив цю фотку на київській виставці (можливо і викладав її на Тібєті), а виробник таких с/пакетів - компанія Бусєл. |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| jk 

| 
								|  | 
										« Ответ #6 : 07 Апреля 2009, 10:02:07 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Не хотів писати тут про Бусел...
 Але раз ви почали.... )) Це перша фірма, куди я вчора подзвонив вранці.
 Попросив менеджера Лідію прорахувати мені склопакет 900x2700
 Мені сказали передзвонити через 40 хвилин. І таким тоном сказали, ніби явно для неї це нецікаво і вона зайнята значно цікавішими справами ніж прораховувати ціни якихось склопакетів нестандартних.
 Через 40 хвилин я набрав, Лідія повідомила, що вона ще не порахувала. Само собою ніяких "вибачте, я передзвоню вам і скажу вартість пізніше" не було. Тоді я запропонувавав, що залишу телефон і щоб вона коли найближчим часом закінчить підрахунок передзвонила мені.
 Чекав до 17 вечора....

Після чого подзвонив до її шефа і розповів цю історію сказавши, що тепер ясна річ, що у них не замовлю.
 ну і через 10 хвилин дзвонить Лідія із інформацією по склопакету. Звичайно, ніяких вибачень чи пояснень  не було чому вона раніше не набрала.
 Виходить я відмовився від єдиного варінту в Києві?

Як же дістала манера роботи наших фірм...

|  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| Алік 
								Клуб Okna.ua 
								эксперт
								       Компетенцияbeta: 
								Поблагодарили 1733  раза 

| 
								|  | 
										« Ответ #7 : 07 Апреля 2009, 10:08:02 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Маємо те, що маємо... (с)    |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| MaxxxD 
								Клуб Okna.ua 
								эксперт
								       Компетенцияbeta: 
								Поблагодарили 156  раз 
								Откуда (Город): Луганск

| 
								|  | 
										« Ответ #8 : 07 Апреля 2009, 10:33:34 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Эксклюзив требует эксклюзивного подхода.Не хочу оправдывать, но ситуация с не стандартом несколько иная чем с обычными изделиями. Расскажу на нашем примере. У нас просчетом нестандартных конструкций занимается один человек. И если просчет обычного заказа (на квартиру) занимает пару минут, а потом девочки сидят зевают. То тут ситуация иная, человек, даже в нынешнее время завален просчетом на два - три дня вперед. Процесс кропотливый, многие моменты считаются вручную. Не стандарт он и есть не стандарт.
 |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| jk 

| 
								|  | 
										« Ответ #9 : 07 Апреля 2009, 10:42:49 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Эксклюзив требует эксклюзивного подхода.
 Ну да, правильно.  Тільки якщо тобі кажуть, що зроблять розрахунок через 40 хвилин, а потім просто забувають, то це називається не "ексклюзивним підходом", а зовсім іншим нехорошим словом, яке на цьому форумі правилами заборонено вживати.     |  
						|  |  |  | 
	| 
			| 

| MaxxxD 
								Клуб Okna.ua 
								эксперт
								       Компетенцияbeta: 
								Поблагодарили 156  раз 
								Откуда (Город): Луганск

| 
								|  | 
										« Ответ #10 : 07 Апреля 2009, 10:54:19 » Re: жалюзи внутри стеклопакета + заложить часть окна
									 |  | 

Наверное Вы правы. Но тут действует и другой момент. В данной ситуации Вы скорее всего не сможете сказать: "А, не хотите деньги заработать, тогда я закажу в другой фирме     ". Видимо люди понимают, что никуда Вы из их цепких лап не денетесь. Не у кого больше заказать. А если и денетесь, то они не особо пострадают, поскольку завалены аналогичными заказами. Монополизм страшная штука. |  
						|  |  |  |