Да у некоторых не хватило духу наблюдать проспект из такой громадной витрины и народ ставит заборы, кирпичи и прочее.
Иногда гости пугаються: в первый раз такое впечатление что стоишь на козырке крыши 20 этажного дома.
А кому зараз легко

Ну, а серьезно, что такое "стулки" ?
Створка. Фурнітура про яку я писав, буває на рухомих стулках; її пагане встановлення або невідповідна якість може призвести до втрати щільності прилягання стулки, і як результат - пагана звукоїзоляція.
По стоимости дополнительных мероприятий по повышению звукоизоляции и шумоизоляции это выглядит так :
*Герметичночть установки стеклопакетов.
*Замена или регулировка фурнитуры у подвижных створок
*Замена степлопакетов
*Качественный монтаж конструкции с откосам(в данном случае не требуеться тк как оконный фасад дома общий рамы опоясывают дом по приметру-в месте стыка стен и окон установлен пластик вместо стеклопакетов)
Я не зразу зрозумів про що Ви кажете

Справа в тому, що "склопакет" - це тільки скло у Вашому вікні. Правильно всю конструкцію називати "вікно". А порядок я, з Вашого дозволу, підкорегую:
* Регулювання фурнітури (це допоможе, але не вирішить проблему). Має бути безкоштовно; більше того, його треба зробити "па любому".
* Доукомплектація фурнітури (аналогічно - просто трохи допоможе). Шанс такої потреби невеликий, але він є. Має бути недорого.
* Переробка всіх стиків рами вікна зі стіною (якщо зроблено пагано, то це реально зменшить шум. Якщо ж було зроблено все добре, то Ви просто викинете гроші). Оце вже дорожче - переробити відкоси то є шмат роботи.
* Заміна склопакетів (вирішення проблеми приблизно на 80%. Якщо додати до цього переробку стиків - то вже близько до 90%). Оце точно треба зробити, питання лише в наявності коштів на таку справу.
* Заміна вікон на нові, спеціально підібрані для захисту від шуму (99% ефекту. 100% все одно не буває

). Що тут скажеш. Все залежить від схильності до радикальних дій "по повній програмі" та гаманця.
І ще одне. Все треба зважити, бо легко підказувати сидячи із ноутбуком на дивані, та ще й не нести відповідальності за свої поради. А гроші і нерви витрачати Вам.
А ще є друге. Як казав один мій знайомий тесляр, "Всё надо делать по месту". Наприклад:
- Заміните склопакет, а фурнітура на збільшену вагу не розрахована. Будете мати проблему через рік - два
- Ви любите багато повітря, тож відкриватимете вікна навіть на ніч. Тоді або все марно, або треба зразу ж до всіх дій додати встановлення шумозахищеної вентиляції
- Може то у Вас чайник шумить

Це я про те, що все може бути не так як здається. Навіть адмін форуму може жінкою виявитись...