Alik
активист
Компетенцияbeta: +0
Поблагодарили 13 раз
Откуда (Город): Ивано-Франковск
|
|
« Ответ #51 : 13 Август 2011, 10:10:10 » Re: Лучший вариант москитной сетки на дверь
|
|
Недавно був на одному обєкті, там на балконних дверях стояла москітна сітка яку особисто я перший раз побачив, ззовні до дверей прикручена або приклеєна, скоріш за все, планка мабуть пластикова ( виглядає досить естетично висота не більше 15-20мм. ) до якої кріпляться ламелі такі як у вертикальних жалюзях, тільки дещо ширші, я думаю 150мм., внизу ламелей грузики, такі ж як у вертикалці, матеріал дещо дивний, по формі ( ячейки ) такий як наші москітки, але без "резинового" покриття, якісь жорсткі сентетичні волокна, відчиняти нічого не потрібно просто проходиш крізь них, щось типу прозорих "резинових" завіс у супермаркетах, аквапарках і т/п. Як на мене при правильній організації виробництва собівартість буде не високою, якби виготовляв вертикалку, сам б спробував, а так якщо хтось наважиться - пишіть готовий спробувати продавати. Доречі господарі, досить вибагливі люди, їх такий варіант навіть дуже влаштовує, привезли вони цю чудо сітку з Бельгії.
|