Був сьогодні на Єврофасаді, щоб подивитись вживу цю фурнітуру.
На виставковому зразку був використаний масивний 8-ми сантиментровий профіль Алюпласт. Так званий "котеджний".
Мені ж потрібен стандартний 6-6,5 см. Тому що конструкція ітак не велика, і хочеться бачити якомога більше світу через скло, а не масивного профілю по боках і поворотно відкидну фурнітуру внизу і зверху + велика вдвічі більша за стандартну ручка вікна.
На жаль, уже тільки після того поїхав звідти і прочитав ще раз пост Лени зрозумів, що в офісі міг бачити Atrium HS
[ гиперссылка скрыта
Зарегистрируйтесь или
Войдите ][1].pdf
при тому, що мені потрібен менш витривалий і компактний Atrium HKS [ гиперссылка скрыта
Зарегистрируйтесь или
Войдите ][1].pdf
Тепер стосовно ціни.
Ось схема і розміри того, що мені потрібно на балкон

Якщо потрібну мені конструкцію в стандартному варіанті в середній за ціною фірмі пропонують за 550$ (Рехау + Мако, 2-камерне)
(на картинці зверху розраховане трохи дорожче (600$ ) штульпове вікно без перетинки по центру)
то в фірмі, яка працюють з фурнітурою Хаутау те ж саме за розмірами і з таким же двокамерним склом пропонують за 1136 $
на 600$ дорожче, тобто за саму розсувну фурнітуру я плачу мін. 700$ ? (це фІрма Промбуд)
З Roto Patio уже пропонують те саме за 1450$ (Євростроймаркет)
Тобто уже 1000$ за фурнітуру?
це нормально? Чи в моєму випадку, коли 2 бокових вікна глухі + 2 центральні розсувні на це іде 2 комплекти фурнітури?
Завтра має передзвонити ще одна дівчина з фірми Валентина (яка закуповує Хаутау на Єврофасаді, який в свою чергу купує цю фурнітуру у Лєни - представниці Хаутау в Україні, яка запостила інформацію про їхню продукцію вище.

)
У неї за попередніми розрахунками виходить 400$ на фурнітуру + 400 двокамерні вікна. Тобто якщо вийдемо з нею на 800-850$ в сумі, то завтра замовлю цю конструкцію. Тому що уже набридло розбиратись серед цих всіх систем самому в інеті, коли ніхто на фірмах нормально не може пояснити що у них є....