galari
завсегдатай
Компетенцияbeta: 0
Поблагодарили 7 раз
Откуда (Город): Київ
|
|
« Ответ #105 : 03 Ноябрь 2010, 07:03:42 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
так головна частина мого балкону зроблена. Змонтовано вікна по всьому периметру. Фірмою, що виконувала роботи, вцілому, я задоволена. Була одна конфліктна ситуація з монтажником при розрахунку, яка успішно і коректно була вирішена керівником фірми. І взагалі я вважаю, що конфлікти хоч і не приємні, але нормальна частина нашого життя. Головне коректно виходити з них, для виграшу обох сторін. стосовно того, що є, профіль - Саламандер, однокамерні з енергозбереженням. Шум від траси, що поряд через двір, чутно, якщо чесно. Але двохкамерний був би заважкий для балконної плити. Тому я і зупинила свій вибір на однокамерному з енергозбереженням. монтаж зробили акуратно, виконуючи всі домовленності. Від виносу вирішила відмовитися. Порадившись ще раз з інженером проектного інституту та собою)))) Дуже дякую вам усім за консультативну допомогу , з нею мені було легше приймати рішення стосовно вибору виконавця. Фірму, що робила монтаж, трошки пізніше зазначу у відповідному розділі з подякою
|
|
|
|
Alejandro
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1761 раз
Откуда (Город): ХАРЬКОВ
|
|
« Ответ #106 : 03 Ноябрь 2010, 09:45:21 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
Полностью устранить шум не удастся, но он значительно снизится в процессе отделочных работ - просто уделите вопросу звукоизоляции отдельное время и определите наиболее слабые места Исполоьзуйте шумоизолирующие материалы Для лучшей шумоизоляции лучше было бы установить стеклопакет 6-14-4 ( но об этом говорить уже поздно)
|
|
|
|
P4el
модератор
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1386 раз
Откуда (Город): Луцк
|
|
« Ответ #107 : 03 Ноябрь 2010, 11:47:29 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
А що там з квітниками?
|
|
|
|
galari
завсегдатай
Поблагодарили 7 раз
|
|
« Ответ #108 : 03 Ноябрь 2010, 19:15:23 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
2 vidok та я теж прикинула, що можливо з утепленням стелі, підлоги стане тихіше. А які матеріали краще для цього використати? А що там з квітниками?
поки від квітників відмовилась. обговорювали з підрядчиками кілька варіантів з кріпленням на фасад та нижню плиту. Вирішила квітники влаштувати на відливах вікон. Правда ще не знаю як і чим можна прикріпити. Якщо підкажете якийсь варіант буду вдячна!!!
|
|
|
|
galari
|
Это сообщение скрыто модератором (несущественное замечание =GM=)
|
|
|
galari
завсегдатай
Поблагодарили 7 раз
|
|
« Ответ #110 : 30 Ноябрь 2010, 07:02:07 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
поступово ремонт балкону, маю на увазі внутрішнє оздоблення рухається в смислі вирішується, винаймала підрядчиків підлоги, оздоблення стін та електрика, ну і ....вирішила зробити балкон теплим.... як саме скажу, коли зроблять - "Сделал дело гуляй смело". Відкритим залишається питання, з чого зробити меблі на балконі - в ніші де сендвіч. Запропонуйте мені будь ласка варіант. Чомусь ДСП мене напружує, бо балкон влітку буде дуже гарячим а взимку від сендвіча особливого тепла буде мало. Що можна ще зробити? Ну і вирішила повторити попереднє питання. Бо маю штук пять балконних ящиків, куплних раніше. І ВЕЛИКЕ БАЖАННЯ ВЛІТКУ МАТИ КВІТИ НА ПІДВІКОННЯХ. Вирішила квітники влаштувати на відливах вікон. Правда ще не знаю як і чим можна прикріпити. Якщо підкажете якийсь варіант буду вдячна!!!
Підлогу зробила з досток на, які пошліфують і полакують. Захотілося щоб підлога була натуральна.
|
|
« Последнее редактирование: 30 Ноябрь 2010, 16:44:47 от nock »
|
|
|
|
|
P4el
модератор
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1386 раз
|
|
« Ответ #111 : 30 Ноябрь 2010, 09:25:52 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
імхо щодо ніші, то "напрошуються" дві стулки шафи-купе на верхній та нижній направляючих, без бокових стінок, примикання збоків - до імпоста та стіни. Полички шафи - окрема конструкція, конфігурацією "за бажанням", встановлена в ніші, без стінок. Полички думаю таки з ДСП, можна і з ОСБ, але "вигляд" не той...
|
|
|
|
galari
завсегдатай
Поблагодарили 7 раз
|
|
« Ответ #112 : 30 Ноябрь 2010, 11:46:30 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
імхо щодо ніші, то "напрошуються" дві стулки шафи-купе на верхній та нижній направляючих, без бокових стінок, примикання збоків - до імпоста та стіни.
супер. Я ще думаю про дверцята гармошкою. Але поки не зрозуміло як їх кріпити до імпосту. Чи треба це пиання узгоджувати з виробником вікон у яких вікна на гарантії? це перше. Полички шафи - окрема конструкція, конфігурацією "за бажанням", встановлена в ніші, без стінок. Полички думаю таки з ДСП, можна і з ОСБ, але "вигляд" не той...
теж не зрозуміла як то кріпиться до сендвіча
|
|
|
|
P4el
модератор
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1386 раз
|
|
« Ответ #113 : 30 Ноябрь 2010, 12:35:36 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
Якщо "гармошка", то приєднайте її до стіни. Маю на увазі необов"язковість верхньої, нижньої та задньої стінок, бокові потрібні, для кріплення поличок
|
|
|
|
galari
завсегдатай
Поблагодарили 7 раз
|
|
« Ответ #114 : 11 Январь 2011, 11:50:18 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
ось що маю на тепер вікно стеля вхід на балкон і шафка
|
|
|
|
galari
завсегдатай
Поблагодарили 7 раз
|
|
« Ответ #115 : 01 Июнь 2011, 00:05:07 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
от перенесенням теми в інший розділ, освіжили мої розмови тут....вирішила написати...балкон вийшов теплим. Суперськи справився взимку, навіть точки роси було мало так що цей форум дуже допоміг (знову хвалю)...хоча інколи ваші коментарі ставили мене в куток своїми смішками, особливо напочатку Проте форум однозначно корисний, успіху вам усім тим хто шукає варіанти вирішень, і тим хто заробляє на виконанні цих рішень..Найважливіше - професіоналізм))) тему можна закрити!)
|
|
« Последнее редактирование: 01 Июнь 2011, 00:09:19 от galari »
|
|
|
|
|
GreyM
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 1146 раз
Откуда (Город): Киев
Пессимист - это хорошо информированный оптимист
|
|
« Ответ #116 : 01 Июнь 2011, 09:46:36 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000
|
|
от перенесенням теми в інший розділ, освіжили мої розмови тут....вирішила написати...балкон вийшов теплим. Суперськи справився взимку, навіть точки роси було мало так що цей форум дуже допоміг (знову хвалю)...хоча інколи ваші коментарі ставили мене в куток своїми смішками, особливо напочатку Проте форум однозначно корисний, успіху вам усім тим хто шукає варіанти вирішень, і тим хто заробляє на виконанні цих рішень..Найважливіше - професіоналізм))) тему можна закрити!) Для выражения благодарности есть отдельная тема. Если есть форумчане, которых хочется поблагодарить, можете в ней это сделать, им будет приятно [ гиперссылка скрыта Зарегистрируйтесь или Войдите ] http://forum.okna.ua/index.php?topic=11510.msg178745;topicseen#msg178745
|
|
|
|