Вход

Страниц: 1 ... 6 7 [8]

Тема: 

Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

(Прочитано 16996 раз)
galari
завсегдатай

Компетенцияbeta:
0

Поблагодарили 7 раз
Откуда (Город): Київ

« Ответ #105 : 03 Ноябрь 2010, 07:03:42 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

так Веселый головна частина мого балкону зроблена. Змонтовано вікна по всьому периметру. Фірмою, що виконувала роботи, вцілому, я задоволена. Була одна конфліктна ситуація з монтажником при розрахунку, яка успішно і коректно була вирішена керівником фірми. І взагалі я вважаю, що конфлікти хоч і не приємні, але нормальна частина нашого життя. Головне коректно виходити з них, для виграшу обох сторін. 
стосовно того, що є, профіль - Саламандер, однокамерні з енергозбереженням. Шум від траси, що поряд через двір, чутно, якщо чесно. Але двохкамерний був би заважкий для балконної плити. Тому я і зупинила свій вибір на однокамерному з енергозбереженням. монтаж зробили акуратно, виконуючи всі домовленності. Від виносу вирішила відмовитися. Порадившись ще раз з інженером проектного інституту та собою))))

Дуже дякую вам усім за консультативну допомогу Пиво, з нею мені було легше приймати рішення стосовно вибору виконавця. Фірму, що робила монтаж, трошки пізніше зазначу у відповідному розділі з подякою    Роза
Alejandro
Клуб Okna.ua
эксперт

Компетенцияbeta:
+290

Поблагодарили 1761 раз
Откуда (Город): ХАРЬКОВ

« Ответ #106 : 03 Ноябрь 2010, 09:45:21 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

Полностью устранить шум не удастся, но он значительно снизится в процессе отделочных работ - просто уделите вопросу звукоизоляции отдельное время и определите наиболее слабые места
Исполоьзуйте шумоизолирующие материалы
Для лучшей шумоизоляции лучше было бы установить стеклопакет 6-14-4 ( но об этом говорить уже поздно)
P4el
модератор
эксперт

Компетенцияbeta:
+210

Поблагодарили 1386 раз
Откуда (Город): Луцк

« Ответ #107 : 03 Ноябрь 2010, 11:47:29 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

А що там з квітниками?
galari
завсегдатай

Компетенцияbeta:
0

Поблагодарили 7 раз

« Ответ #108 : 03 Ноябрь 2010, 19:15:23 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

2 vidok та я теж прикинула, що можливо з утепленням стелі, підлоги стане тихіше.  А які матеріали краще для цього використати?
Цитата: P4elovek от 03 Ноябрь 2010, 11:47:29
А що там з квітниками?

поки від квітників відмовилась. обговорювали з підрядчиками кілька варіантів з кріпленням на фасад та нижню плиту. Вирішила квітники влаштувати на відливах вікон. Правда ще не знаю як і чим можна прикріпити. Якщо підкажете якийсь варіант буду вдячна!!!   
galari Это сообщение скрыто модератором (несущественное замечание =GM=)
galari
завсегдатай

Компетенцияbeta:
0

Поблагодарили 7 раз

« Ответ #110 : 30 Ноябрь 2010, 07:02:07 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

поступово ремонт балкону, маю на увазі внутрішнє оздоблення рухається Веселый в смислі вирішується, винаймала підрядчиків підлоги,  оздоблення стін та електрика, ну і ....вирішила зробити балкон теплим.... як саме скажу, коли зроблять - "Сделал дело гуляй смело".
Відкритим залишається питання, з чого зробити меблі на балконі - в ніші де сендвіч. Запропонуйте мені будь ласка варіант. Чомусь ДСП мене напружує, бо балкон влітку буде дуже гарячим Идея а взимку від сендвіча особливого тепла буде мало. Що можна ще зробити?
Ну і вирішила повторити попереднє питання. Бо маю штук пять балконних ящиків, куплних раніше. І ВЕЛИКЕ БАЖАННЯ ВЛІТКУ МАТИ КВІТИ НА ПІДВІКОННЯХ.

Цитата: galari от 03 Ноябрь 2010, 19:15:23
Вирішила квітники влаштувати на відливах вікон. Правда ще не знаю як і чим можна прикріпити. Якщо підкажете якийсь варіант буду вдячна!!!    

Підлогу зробила з досток на, які пошліфують і полакують. Захотілося щоб підлога була натуральна.  
« Последнее редактирование: 30 Ноябрь 2010, 16:44:47 от nock »
P4el
модератор
эксперт

Компетенцияbeta:
+210

Поблагодарили 1386 раз

« Ответ #111 : 30 Ноябрь 2010, 09:25:52 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

імхо
щодо ніші, то "напрошуються" дві стулки шафи-купе на верхній та нижній направляючих, без бокових стінок, примикання збоків - до імпоста та стіни.
Полички шафи - окрема конструкція, конфігурацією "за бажанням", встановлена в ніші, без стінок.
Полички думаю таки з ДСП, можна і з ОСБ, але "вигляд" не той...
galari
завсегдатай

Компетенцияbeta:
0

Поблагодарили 7 раз

« Ответ #112 : 30 Ноябрь 2010, 11:46:30 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

Цитата: P4elovek от 30 Ноябрь 2010, 09:25:52
імхо
щодо ніші, то "напрошуються" дві стулки шафи-купе на верхній та нижній направляючих, без бокових стінок, примикання збоків - до імпоста та стіни.

супер. Я ще думаю про дверцята гармошкою. Але поки не зрозуміло як їх кріпити до імпосту. Чи треба це пиання узгоджувати з виробником вікон у яких вікна на гарантії? це перше.
Цитата: P4elovek от 30 Ноябрь 2010, 09:25:52
Полички шафи - окрема конструкція, конфігурацією "за бажанням", встановлена в ніші, без стінок.
Полички думаю таки з ДСП, можна і з ОСБ, але "вигляд" не той...

теж не зрозуміла як то кріпиться до сендвіча Улыбка 
P4el
модератор
эксперт

Компетенцияbeta:
+210

Поблагодарили 1386 раз

« Ответ #113 : 30 Ноябрь 2010, 12:35:36 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

Якщо "гармошка", то приєднайте її до стіни.
Маю на увазі необов"язковість верхньої, нижньої та задньої стінок, бокові потрібні, для кріплення поличок
galari
завсегдатай

Компетенцияbeta:
0

Поблагодарили 7 раз

« Ответ #114 : 11 Январь 2011, 11:50:18 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

ось що маю на тепер
вікно

стеля

вхід на балкон і шафка
galari
завсегдатай

Компетенцияbeta:
0

Поблагодарили 7 раз

« Ответ #115 : 01 Июнь 2011, 00:05:07 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

от перенесенням теми в інший розділ, освіжили мої розмови тут....вирішила написати...балкон вийшов теплим. Суперськи справився взимку, навіть точки роси було мало Улыбка так що цей форум дуже допоміг  (знову хвалю)...хоча інколи ваші коментарі ставили мене в куток Показывает язык своїми смішками, особливо напочатку Счастье есть Проте форум однозначно корисний, успіху вам усім тим хто шукає варіанти вирішень, і тим хто заробляє на виконанні цих рішень..Найважливіше - професіоналізм)))

тему можна закрити!)
« Последнее редактирование: 01 Июнь 2011, 00:09:19 от galari »
GreyM
эксперт

Компетенцияbeta:
+360

Поблагодарили 1146 раз
Откуда (Город): Киев

Пессимист - это хорошо информированный оптимист

« Ответ #116 : 01 Июнь 2011, 09:46:36 » Re: Подскажите, хочу застеклить балкон, высота 3000

Цитата: galari от 01 Июнь 2011, 00:05:07
от перенесенням теми в інший розділ, освіжили мої розмови тут....вирішила написати...балкон вийшов теплим. Суперськи справився взимку, навіть точки роси було мало Улыбка так що цей форум дуже допоміг  (знову хвалю)...хоча інколи ваші коментарі ставили мене в куток Показывает язык своїми смішками, особливо напочатку Счастье есть Проте форум однозначно корисний, успіху вам усім тим хто шукає варіанти вирішень, і тим хто заробляє на виконанні цих рішень..Найважливіше - професіоналізм)))

тему можна закрити!)

Для выражения благодарности есть отдельная тема. Если есть форумчане, которых хочется поблагодарить, можете в ней это сделать, им будет приятно  Веселый
 [ гиперссылка скрыта Зарегистрируйтесь или Войдите ]
http://forum.okna.ua/index.php?topic=11510.msg178745;topicseen#msg178745
Страниц: 1 ... 6 7 [8]

« предыдущая тема следующая тема »

Перейти в:  

Мобильный оконный форум
mail.okna.ua - почта окна.ua
top.okna.ua - рейтинг оконных сайтов

Инженерное издание TRUBA.ua
Грамотный заказчик -
продажа в удовольствие:
установить кнопку