Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Откуда (Город): Киев-Житомир
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #15 : 12 Февраль 2010, 01:28:13 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
4. Сравнение других характеристик (цена, эстетика и т.п.): цветовая гамма
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #16 : 12 Февраль 2010, 01:28:32 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
4. Сравнение других характеристик (цена, эстетика и т.п.): а на ощупь?
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #17 : 12 Февраль 2010, 01:28:44 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
4. Сравнение других характеристик (цена, эстетика и т.п.): престижность
|
|
|
|
VikVal
модератор
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 2406 раз
Откуда (Город): Київ
Ничто нас не сможет вышибить из седла...
|
|
« Ответ #18 : 12 Февраль 2010, 10:43:46 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
4. Сравнение других характеристик (цена, эстетика и т.п.): эксплуатационные расходы
|
|
|
|
Splitter
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 396 раз
Откуда (Город): Харьковская обл.
ремонтирую и монтирую окна двери балконы и т.п.
|
|
« Ответ #19 : 12 Февраль 2010, 13:47:17 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
4. Сравнение других характеристик (цена, эстетика и т.п.): огнестойкость.
|
|
|
|
anatol
Гость
|
|
« Ответ #20 : 13 Февраль 2010, 15:28:31 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Сравнение других характеристик (цена, эстетика и т.п.): практичность.
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #21 : 14 Февраль 2010, 00:35:20 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Суб'єктивно. Це в розділ "Висновки". А він вже написаний і місця там більше нема
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #22 : 14 Февраль 2010, 00:38:05 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
4. Сравнение других характеристик (цена, эстетика и т.п.): эксплуатационные расходы
Згодний, і пропоную розширити: експлуатація. Тобто, що відрізняється в експлуатації, все докупи.
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #23 : 14 Февраль 2010, 00:42:34 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Не знаю. Можна і написати (результат буде не на користь пластику, якщо Ви на це сподіваєтесь ). З одного боку, вогнетривалість не є функцією вікон (навіть навпаки, з точки зору пожежників). А з іншої, це ж елемент будівлі... Які ще будуть думки, чи треба воно клієнтові?
|
|
|
|
anatol
Гость
|
|
« Ответ #24 : 14 Февраль 2010, 07:30:14 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Суб'єктивно. Це в розділ "Висновки". А він вже написаний і місця там більше нема завжди можна щось добавити.
|
|
|
|
VikVal
модератор
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 2406 раз
Откуда (Город): Київ
Ничто нас не сможет вышибить из седла...
|
|
« Ответ #25 : 14 Февраль 2010, 07:59:22 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Ну то щож, вважаю, що можна розносити пункти по окремим темам, та збирати інформацію.
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #26 : 15 Февраль 2010, 00:20:09 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Ну то щож, вважаю, що можна розносити пункти по окремим темам, та збирати інформацію.
Я спробую все в одну тему вмістити. За моїм задумом, тут будуть вижимки, які можна легко прочитати і зрозуміти. Не у всіх же є час тижнями розбиратись щоб зробити свій висновок - багато хто волів би покластись на думку фахівців. А вже подробиці, якщо вони того заслуговують, будуть в окремих темах.
|
|
|
|
Splitter
Клуб Okna.ua
эксперт
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 396 раз
Откуда (Город): Харьковская обл.
ремонтирую и монтирую окна двери балконы и т.п.
|
|
« Ответ #27 : 15 Февраль 2010, 08:20:17 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Не знаю. Можна і написати (результат буде не на користь пластику, якщо Ви на це сподіваєтесь ). З одного боку, вогнетривалість не є функцією вікон (навіть навпаки, з точки зору пожежників). А з іншої, це ж елемент будівлі... Які ще будуть думки, чи треба воно клієнтові? Из этой тройки алюминий самый слабый по огнестойкости. Просто хотел хоть немного преимуществ дереву добавить
|
|
|
|
Ювелир
Модератор
дока
Компетенцияbeta:
Поблагодарили 110 раз
Участники оконного рынка
|
|
« Ответ #28 : 16 Февраль 2010, 20:49:42 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Я зрозумів Вас так. При підвищенні температури, скажімо, понад 200 оС, алюміній втрачає жорскість і конструкція розвалюється. А пластик тримає геометрію довше за рахунок армування.
Виправте мене, що не так. Бо наразі я не бачу логіки. На мій погляд, алюміній 2 мм у вигляді складного профілю має тримати геометрію і склопакети в конструкції довше, чим вразливий до температури ПВХ, тож склопакети з нього випадуть (подача кисню, а отже швидше поширення вогню), а в сформований отвір я б не рекомендував лізти, бо зверху на людину ллється розжарений, не дай Боже ще й палаючий, пластик. Та й П-армування товщиною навіть нехай 2мм навряд чи жорсткіше за алюм.профіль.
Поясніть чого я не враховую.
|
|
« Последнее редактирование: 16 Февраль 2010, 20:52:03 от Ювелир »
|
|
|
|
|
trunov
Гость
|
|
« Ответ #29 : 17 Февраль 2010, 00:04:53 » Re: Лёгкий выбор: дерево, пластик или алюминий
|
|
Поясніть чого я не враховую.
ИМХО иронии
|
|
|
|